یکی از تجهیزات و لوازم جانبی پرکاربرد برای نصب دوربین مدار بسته کمباکس (CamBox = CameraBox) یا جعبه دوربین مدار بسته است. جعبه های کمباکس جایگاهی برای قرار گیری اتصالات و آداپتور دوربین مدار بسته است. جنس جعبه کمباکس معمولا پلاستیکی است و در انواع مختلفی با سایز و ابعاد متنوعی تولید می شود. می توان گفت عملکرد اصلی کمباکس ایزوله کردن دوربین مدار بسته در محیط نصب است. جعبه کمباکس از دوربین ها در برابر آسیب های محیطی محافظت می کند در نتیجه دوربین ها طول عمر بیشتری پیدا می کنند.
مقالات آموزشی
کمباکس (CamBox) چیست؟
POE Splitter (اسپلیتر POE) چیست و چه کاربردی دارد؟
PoE Splitter دستگاهی است که با جدا کردن برق از داده و اختصاص یک کابل جداگانه برای برق کمک میکند که برق دستگاهی که با PoE سازگار نیست تأمین شود. به طور کلی، اسپلیترهای PoE در شرایطی استفاده میشوند که دستگاههایی در نقاط دور وجود دارند و از PoE پشتیبانی نمیکنند ولی پریز برق شهری (AC) هم در نزدیکی آنها در دسترس نیست.
POE Injector (اینجکتور POE) چیست و چه کاربردی دارد؟
POE Injector مخفف عبارت Power Over Ethernet Injector بوده و به معنای تزریق کننده برق از طریق کابل اترنت میباشد. این دستگاه به شما امکان میدهد تا برق و دادهها را از طریق یک کابل شبکه به دستگاههای مختلف منتقل کنید. این تکنولوژی به ویژه در مواردی که امکان کابلکشی برق مجزا وجود ندارد، بسیار کاربردی است.
فناوری PoE چیست و چه کاربردی دارد؟
فناوری Power Over Ethernet یا PoE، سازوکار استاندارد IEEE 802.3af است که وظیفه ارسال برق بر روی کابل شبکه CAT5 و CAT6 را بر عهده دارد. در صورتی که شما دوربین های مدار بسته تحت شبکه یا IP Camera دارید، میتوانید با استفاده از سوئیچ PoE، آنها را روشن کنید. علاوه بر این، در صورتی که سازمان شما دارای IP Phone و یا آنتن وایرلس است، میتوانید برق این تجهیزات را نیز از طریق سوئیچ PoE، تامین نمائید.
اکسس پوینت (Access Point) چیست؟
نقطه دسترسی (AP) یا اکسس پوینت (Access Point) دستگاهی در بستر شبکه است که به سایر دستگاههای بیسیم اجازه میدهد به یک شبکه سیمی متصل شوند. Access Point در واقع به عنوان یک پل میان شبکههای سیمی و بیسیم عمل میکند و به تجهیزات بیسیم اجازه میدهد به دستگاههای موجود در شبکه سیمی متصل شده و با آنها ارتباط برقرار کنند.
فناوری WizSense داهوا چیست؟
فناوری WizSense، یک فناوری پیشرفته است که قبل از ظهور آن، از اپراتورهای دوربین مدار بسته داهوا برای شناسایی افراد و ترددهای غیرمجاز استفاده میشد. داهوا WizSense، مجموعهای از فناوریهای سختافزاری و نرمافزاری است که برای شناسایی افراد، اشیاء و ترددها در یک محیط نظارت شده استفاده میشود.
قابلیت دید در شب دوربین مدار بسته
اگر قرار است دوربین مدار بسته شما تصاویری در شب یا محیط تاریک ارائه کند باید مجهز به قابلیت دید در شب باشد. به عبارت دیگر، اگر دوربین مدار بسته در زمان ضبط در شرایط تاریک و بدون نور قرار میگیرد، باید قادر به درک و ضبط تصویر باشد. این قابلیت در اغلب دوربینهای مدار بسته موجود در بازار وجود دارند اما تنوع آنها موجب شده است تا کیفیت تصویر ارائه شده نیز متفاوت باشد.
مودم ای دی اس ال / وی دی اس ال (ADSL/VDSL) چیست؟
واژه DSL از حرف اول کلمات Digital Subscriber Line به معنی خط اشتراک دیجیتال برگرفته شده است. این فناوری امکان اتصال 24 ساعته به شبکه اینترنت را با استفاده از خطوط مسی تلفن موجود در کشور فراهم می کند و با دو فناوری ADSL و VDSL ارائه می شود.
مودم (Modem) چیست؟ + معرفی انواع مودم
مودم یک دستگاه الکترونیکی است که امکان اتصال شما به شبکه جهانی اینترنت را فراهم می کند. در واقع برای اینکه بتوانید حتی در خانه خود یک اتصال اینترنتی داشته باشید، به یک مودم نیاز دارید. کلمه مودم (Modem) از ترکیب حروف ابتدایی دو کلمه Modulator و Demodulator برگرفته شده است.
مقاومت دوربین مدار بسته در برابر شرایط جوی
به طور کلی دوربین مدار بسته باید متناسب با مکان نصب و شرایط محیطی آن انتخاب شود. به این ترتیب که اگر در محیط شرجی نصب میشود رطوبت موجب خرابی دوربین نشود یا مه و بخار در دید لنز دوربین مانع ایجاد نکند.
انواع لنز دوربین مدار بسته و زاویه دید آن ها
لنز (Lense) یکی از اجزای اصلی و بسیار مهم در دوربین مدار بسته به حساب می آید و در کارکرد دوربین مدار بسته نقش مهمی را ایفا میکند. دو نوع لنز در دوربین های مدار بسته مورد استفاده قرار گرفته است: لنز ثابت و لنز متغیر.
انواع دوربین مدار بسته از نظر ظاهری
امروزه دوربین های مدار بسته موجود در بازار از نظر ساختار ظاهری در انواع مختلفی تولید می شوند که هر یک از آن ها متناسب با نوع کاربرد دوربین طراحی شده است. در ادامه این مقاله با انواع مختلف دوربین مدار بسته از نظر ظاهری آشنا خواهیم شد.
ان وی آر (NVR) چیست؟
دستگاه ذخیره ساز تصویر دوربین مدار بسته تحت شبکه یا Network Video Recorder که به اختصار NVR نامیده می شود، جهت ضبط تصویر دوربین مدار بسته تحت شبکه یا به اصطلاح دوربین های IP استفاده می شود. این دستگاه علاوه بر ذخیره سازی تصاویر، دارای قابلیت های هوشمند دیگری مانند تشخیص چهره افراد، تشخیص پلاک ماشین و تشخیص شمارش افراد می باشد.
سیستم دوربین مدار بسته چیست؟
عبارت دوربین مدار بسته معادل عبارت Closed Circuit Television است که به اختصار با عنوان CCTV شناخته شده و گاهی نیز تلویزیون مدار بسته اطلاق می گردد. به صورت کلی می توان به آن سیستم نظارت تصویری گفت. از سیستم دوربین مدار بسته برای انتقال سیگنال تصویر به نقطه ای خاص استفاده می شود.
دی وی آر (DVR) چیست؟
دستگاه DVR، مخفف عبارت Digital Video Recorder و به معنی دستگاه ذخیره کننده تصاویر دیجیتال است که تصاویر آنالوگ ارسال شده از دوربین های مدار بسته را تبدیل به دیجیتال و بر روی هارد دیسک ذخیره می کند. DVR های جدید، توانایی ارسال تصاویر بر بستر اینترنت را نیز دارند. دستگاه DVR را می توان به ساده ترین نحو بعنوان سرور سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ معرفی کرد. در سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ دوربین های مدار بسته به دستگاه DVR متصل می شوند و از طریق این دستگاه ضبط، پخش یا انتقال تصاویر ممکن خواهد بود.